Bliv klar til EM

Old school klassiker | Går aldrig af mode

Reading time: 1 min

Intet slår klassikerne. Ligegyldigt om du spiller på højt niveau eller med vennerne i weekenden. Sæson efter sæson er de en vinderformular for spillere over hele verden. Og det er også nogle af de bedst sælgende støvler i Unisport, så det er et faktum, at der stadig er hype omkring nogle af disse old school klassikere.

Køb dine klassiske fodboldstøvler her!

Hver gang du ser en midterforsvarer rulle op i et par klassiske støvler, ved du, at du står foran en hård kamp. Og hvis du ser den centrale midtbanespiller i en Copa Mundial, ved du allerede, at han kommer til at skære igennem forsvaret med Pirlo-agtig præcision. Så uanset om du er en no-nonsense målmand eller en troldmand bag angriberne - klassiker går aldrig af mode

Den har måske ikke alle de alle de nye 'feature' som de nyeste støvler på markedet, men et par læderstøvler er stadig svære at slå. Bløde, godt touch på bolden og behagelig. Derfor ser vi stadig topspillere som Manuel Neuer og Pierre Emile Højbjerg træne i et par adidas Copa Mundial, selvom de har nyere og dyere fodboldstøvler i skabet derhjemme.

Og et punkt, du ikke kan slå ved klassikerne, er prisen. Med en af JayMikes yndlingsstøvler på markedet, den fantastiske New Balance 442 til kun 999 kr. - så er klassikerne et røverkøb som ingen andre.

Køb dine klassiske fodboldstøvler her!