Bliv klar til EM

PUMA King | Ny konge af banen

Reading time: 2 min

Den mest ikoniske støvle er tilbage - bedre end nogensinde. Med den blødeste overdel er det ikke k-læder, men K-BETTER. En ikke-animalsk konstruktion gør de nye King den bedste nogensinde - både på og udenfor banen. Læs mere om de unikke nye King Supercharge her!

Tjek de nye PUMA Supercharge ud her!

Fra Pelé til Diego Armando Maradona og Lothar Matthäus - King har altid været synonym med de største navne i fodbold. Med utallige Verdensmesterskaber og Ballon D'or titler under bæltet, har navnet altid været passende til den ikoniske støvle. Og med en helt ny støvle, er PUMA King igen støvlen for de største af de største. Så med den bedste King nogensinde lavet, er PUMA endnu engang klar til at indtage fodboldens trone.

K-BETTER

Farvel K-læder, velkommen K-BETTER. Lettere, blødere og mere bæredygtigt end normalt læder, de nye King er bedre i alle aspekter. K-BETTER er syntetisk læder skabt af 60% genanvendt nylonaffald, hvilket gør støvlens miljøaftryk meget lille. Og hvis dette ikke var nok, så føles det præcist som ægte læder - men uden en tilvænningsperiode. Det er ikke bare bedre, det er K-BETTER.

Traction

Med den fantastiske Peba ydersål, er de nye King's traction det perfekte mix af komfort og stabilitet. Med conical knopper i forfoden, er støvlen mere free og fleksibel end nogensinde før, lavet til de mest kreative spillere. Mens forfoden er lavet til de mest krævende opgaverm skaber midtfoden stabilitet og komfort. Det bedste af begge verdener, en kongeværdig.

Gratis print

Hos Unisport tilbyder vi gratis print på PUMA King. Ligegyldigt om du skal have dit navn, nummer eller en emoji. Eller måske vil du gerne hylde Maradona eller Matthäus? Sagen underordnet, Unisport har din ryg. Så hvad skal stå på dine PUMA King?!

Tjek de nye PUMA Supercharge ud her!