Bliv klar til EM

KM Flames | Nye støvler til Kylian Mbappé

Reading time: 2 min

Superfly 8 lancerede tidligere i år og nu er det tid til endnu en opgradering - en Mbappé-opgradering. Det er tid til KM Flames! Læs mere om dem her.

Nike har endnu en gang lavet noget vilde signatur-støvler til Mbappé - men denne gang er dte ikke kun støvler. Det er en hel kollektion, der hedder ‘KM Flames’. Med KM Flames får både Mbappé og hans fans et nyt look. Det handler om at give unge fans noget at have på, når de er udenfor banen og selvfølgelig nogle støvler til at have på på banen. Dette siger Mbappé selv om den nye kollektion:

"JEG KAN GODT LIDE DE FLASHY FARVER. NÅR NOGET ER FLASHY, SÅ TAGER MAN FLERE CHANCER. HVIS JEG KUNNE VÆLGE EN SUPERKRAFT, SÅ VILLE DE VÆRE FLAMMEN. FOR EN FLAMME BETYDER FART" - Kylian Mbappe.

Tag et kig på støvlerne og så taler vi om dem efterfølgende

Fortsætter under billederne

Nike Mercurial Superfly 8 KM Flames

Vi introducerer den nye Nike Mercurial Superfly 8 til Mbappé i en lilla farve med en et flammedesign på overdelen og et sort Nike Swoosh. Men hvorfor har de valgt at sætte en flamme på støvlen? Fordi Nike hylder Mbappé som den hurtigste fodboldspiller. Og Mbappé er enig i, at en flamme betyder fart. Udover det, så er Kylian Mbappés "KM"-logo at se på både hælens inderside og yderside.

.

Så hvis du er fan af Mbappé, kan lide flashy støvler og gerne vil være den hurtigste på banen, så er disse støvler noget for dig!

KM Flames-kollektion

Som tidligere nævnt, så er støvlerne ikke det eneste, der lancerer fra Nike. Hele kollektionen indkluderer nemlig også tøj til børn + en bold. Der er alt for t-shirts, hoodies og sweatshirts. Alt, du skal bruge. Alt tøjet er i samme farver som støvlerne og du kan købe hele kollektionen fra den 4. november 2021 sammen med støvlerne i alle prispunkter.