Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Rebounders

Mangler du en fast træningsmakker, eller savner du bare udstyret, der skal til for at lægge de ekstra timer på træningsbanen? Så er en rebounder helt sikkert noget for dig! En rebounder kan indstilles til et væld af funktioner, så du kan træne alt fra afleveringer, førsteberøringer, tæmninger og hovedspil - på egen hånd. Reboundere benyttes af alle de store klubber, og du kan selvfølgelig også købe din egen online på Unisport.dk. Det gør du vanen tro til gode priser og med hurtig levering.

Læs mere
Rebounders
Kompakt Normal
Filter

Forskellen på en god fodboldspiller og en fantastisk fodboldspiller er ikke blot talent, men de mange timer af træning, de har investeret i at fodbedre deres evner. Det betyder ofte mange timer alene på træningsbanen, men sådan behøver det ikke være længere. Med vores udvalg af reboundere kan du sikre dig, at du altid har en partner på træningsbanen til at teste og forbedre dine tekniske evner.

En rebounder kan indstilles på mange måder, så du kan selvtræne et væld af aspekter i dit spil. Det kan være alt fra simple pasninger, til førsteberøringer og høje bolde. Mulighederne er mange og med en rebounder kan du virkelig tage dit spil til det næste niveau. Er du klar til at tage din træning det næste skridt fremad? Så finder du din nye rebounder og træningsmakker i denne kategori.