Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

New Balance kunstgræsstøvler

New Balance er et af de nyere mærker på markedet, men de har hurtigt indset, at behovet for fodboldstøvler til kunstgræs er stort. Her hos os finder du et stort udvalg af kunstgræsstøvler fra New Balance i mange størrelser og farver. Støvlerne fås i forskellige prisklasser, og vi er derfor sikre på, at du finder et par lige til dig. Når du køber støvler hos os, har du mulighed for at få eget navn og flag på for at gøre dem endnu mere personlige. Du kan handle nemt hos Unisport med hurtig levering!

Læs mere
New Balance kunstgræsstøvler
Kompakt Normal
Filter

New Balance er et af de nyere mærker på markedet, men de har allerede gjort et stort indtryk på både spillere og konkurrenter. New Balance fodboldsstøvler er pakket med innovativ teknologi og det samme gælder deres støvler udviklet til kunstgræs. AG-sålen er udviklet med øje for de stadigt voksende krav til kunstgræsstøvler, og dermed får du de helt rette værktøjer til at dominere på kunstgræs.

De to kollektioner af New Balance fodboldstøvler; Visaro og Furon, fås begge i en udgave designet til fodbold på kunstgræs, så valget er dit! Er du den kreative playmaker, der kræver et perfekt touch på bolden, er Visaro måske noget for dig? Eller er du den fødte målscorer, der har brug for den perfekte kontakt med bolden, når du afslutter, så er Furon måske støvlen for dig. Uanset din favorit, så finder du helt sikkert et par New Balance kunstgræsstøvler i denne kategori, der matcher dine behov.