Kompressionsbaselayer

Når du spiller meget fodbold, stiger risikoen for skader, hvis ikke du har udstyret i orden. Baselayer med compression er med til at forebygge skader og holde din krop klar til de fysiske udfoldelser, som fodbold byder på. I denne kategori finder du alt vores baselayer med compression, som er designet til at holde din krop klar og frisk året rundt. Vores udvalg af baselayer fås i et væld af størrelser, farver og modeller, og så handler du altid til gode priser og med hurtig levering her hos Unisport!

Læs mere
Kompressionsbaselayer
Kompakt Normal
Filter

Sportsundertøj er et af de vigtigste redskaber, du kan anskaffe dig som fodboldspiller. Baselayer kommer i mange varianter, størrelser og farver, men ligeledes med specifikke egenskaber. Her har vi samlet det sportsundertøj, som tilbyder kompression. Det vil sige, at det sidder meget tæt til kroppen uden at hindre din bevægelsesfrihed. Idéen bag er, at det meget tætte fit stimulerer dine muskler, så du kan præstere dit ypperste, mens det samtidig forebygger, og nedsætter, risikoen for at få skader.

Baselayer med kompression fås til både overkrop og underkrop, hvilket betyder, at du kan iklæde dig sportsundertøj med kompression fra top til tå, hvis det er dit foretrukne valg, når du skal til kamp eller træning. Du finder vores brede udvalg i denne kategori, hvilket inkluderer baselayer med kompression fra Nike, adidas og Under Armour og mange flere.