Trusox

Når du gerne vil være sikker på at stå bedre fast i dine fodboldstøvler, og have mulighed for at koncentrere dig 100% om dit spil, er det Trusox du skal investere i. Her får du en fodboldstrømpe, der med sine små non-slip felter er med til at give dig den ultimative kontrol, og det er noget som virker.

Læs mere
Trusox
Kompakt Normal
Filter

Du finder både amatører og professionelle spilere som bruger Trusox, da den forbedrer stabiliteten på et meget højt niveau. Selve ideen med Trusox er at kombinere dem med dine almindelige fodboldstrømper, og derved kombinere det bedste fra begge.

Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om dit løb, dit spark og dine afleveringer, og har du mulighed for at bruge al dit overskud på det, fordi du vælger at bruge Trusox, vil du hurtigt opleve en forskel i dit spil.

Giv dig selv bedre komfort, bedre kontrol og mere overskud til at fokusere på de vigtigste ting i dit spil – det er netop det Trusox hjælper dig med. Når du vælger at bruge Trusox på den rigtige måde – vil du hurtigt finde ud af hvor meget det betyder for dit spil.

Kom i gang med at vælge din Trusox allerede i dag – find den lige her.