Proteinpulver og kosttilskud

Hvis du skal nå topniveauet inden for din sportsgren, er det altid en fordel at være et skridt foran. Det kan du med kosttilskud og energitilskud som energidrik og energipulver. Forskellen på sejr og nederlag er ofte minimal, det gælder også selvom din træning har været bedre end dine konkurrenters.

Hos Unisport har vi mange slags kosttilskud, det gælder alt fra kosttilskud som energigel og energipulver til proteinpulver og proteinbarer. Energigel og pulver kan med fordel bruges til træning under og før. Det kan give den ekstra energi, du har brug for, både til træning og under konkurrencer.

Også proteinpulver har veldokumenteret effekt, og er et perfekt kosttilskud til muskelopbygning og som restitutionsmåltid til efter træning. Muskler er opbygget af proteiner og når muskler efter træning er nedbrudt, har de brug for at blive bygget op igen. Protein er kroppens byggesten, og kan være med til at få en optimal restitution efter endt træning, uden at få for mange kalorier og mæthed. En optimal restitution kan være forskel på, om din krop er klar til at træne og præstere ordenligt dagen efter.

Hos Unisport forhandler vi både proteintilskud i form af barer og i pulverform. Ved pulverform indtages det gennem en shaker blandet op med mælk, kakaomælk eller vand.