Efterårsudsalget er i gang! ❯

Salver/Olier

Velkommen til vores udvalg af salver og olier, der kan hjælpe dig med sportsskader. Her har vi en masse forskellige muskelsalver, så det er bare at få fyldt medicintasken op! Uanset om du skal lindre en ny skade eller forhindre en gammel skade, så finder du en muskelsalve lige til dit behov. Select laver tre forskellige styrker, så det er bare at vurdere, hvilken du har mest brug for! Bestil hurtig og nemt lige her!

Læs mere
Salver/Olier
Kompakt Normal
Filter

Når du har været i kamp, eller har gennemført en hård træning, er der ikke noget bedre end en god gang massage. Vil du gerne have massage er det næsten uundværlig med en god massageolie, der får det hele til at glide lidt lettere. Det er bare et af de mange produkter du kan finde her på Unisport.dk, hvor det også er muligt at finde muskelsalver og varmecreme, der gør dig mere effektiv, bland andet under opvarmningen.

Find ud af hvad du har brug for, om det skal være muskelsalver, som går i dybden og varmer musklerne godt op. Det kan både bruges til træning og kampe, hvor det er vigtigt at være varmet godt op, før det hele går løs. Det er stort set det samme med varmecreme, som også virker på denne måde.

Oftest bruger du muskelsalver og varmecreme under opvarmningen, og for at holde dig varm i pauser eller lignende. Massageolie hører til efter kampen og træningen, hvor du skal i gang med at restituere. Det giver kroppen mulighed for bedre at komme af med sine affaldsstoffer.

Find ud af om du skal bruge alle 3 ting – muskelsalver, massageolie og varmecreme – eller om du blot skal vælge en af delene – find det hele her på Unisport.dk.