Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

New York Red Bulls

Er du også fan af den amerikanske fodboldklub New York Red Bulls, også kendt som The Metros? Så kan du købe New York Red Bulls hjemme- eller udebanetrøje hos Unisport. Vi tilbyder et stort udvalg af fodboldtrøjer og tilbehør fra klubber i hele verden. Husk at du kan få dit eget navn og nummer bag på trøjen. Bare placer din ordre og gør dig klar til at støtte din yndlings klub.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Når Red Bulls vælger at blive sponsor for en klub, er det fordi der er en gensidig interesse, og at de ved, at de kan være med til at gøre en forskel. Det er sådan det er med New York Red Bulls, hvor spillere som Roberto Donadoni, Lothar Matthäus, Adolfo Valencia, Youri Djorkaeff, har spillet. Vil du gerne have en New York Red Bull fodboldtrøje – har du mulighed for at få den lige her på Unisport.dk.

Nu er det også klubben hvor Thierry Henry valgte at spille, da han skiftede væk fra europæisk fodbold, og det har han ikke fortrudt på noget tidspunkt. Der er en fantastisk stemning under kampene i Major League Soccer, så det er absolut interessant at købe en New York Red Bulls trøje, hvis du skal på ferie i New York og gerne vil ind at se en kamp.

Find ud af hvor let det er at erhverve en New York Red Bulls fodboldtrøje her på Unisport.dk. Alt du skal gøre er at vælge trøjen i den rigtige størrelse, finde ud af om du skal have mere end 1 fodboldtrøje og om du skal have tryk på eller ej. Når du har styr på det, bestiller du din nye New York Red Bull fodboldtrøje lige her.