Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

MLS fodboldtrøjer

Når de store stjerner fra den europæiske fodboldscene gerne vil opleve en tur til mulighedernes land, er det selvfølgelig USA, der er tale om. Her har Jimmy Nielsen, den tidligere AaB målmand også haft sin daglige gang, der endte med en stor triumf, da klubben han spillede for blev mestre i 2013. Med spillere som Thierry Henry og David Beckham har MLS udviklet sig siden sin start, og derfor er vi også glade for at give dig mulighed for at finde USA fodboldtrøjer her.

Læs mere
MLS fodboldtrøjer
Kompakt Normal
Filter

Ikonet David Beckham tørnede ud for LA Galaxy og det er selvfølgelig en af de mange trøjer du har mulighed for at finde her. En anden klub kunne være New York Red Bull, og sådan bliver det ved, når det er USA Fodboldtrøjer du er interesseret i. Vil du gerne være sikker på at vælge de rigtige fodboldtrøjer fra MLS – også kaldet Major League Soccer, er det her ved Unisport.dk du finder dem.

Find ud af hvilke klubtrøjer du gerne vil have, om det skal være både ude- og hjemmebanetrøjer du skal have. Vi har en lang række af USA fodboldtrøjer og du kan starte med at bestille dine fodboldtrøjer fra MLS lige her.