Miami FC

One Club One Voice er mottoet fra det nye Miami FC hold, som blev grundlagt i 2015 og anses som et af de nyere hold i amerikansk fodbold. De spiller i den anden bedste række i USA, som hedder North American Soccer League. Grundet klubbens unge alder er der endnu ikke nogle trofæer i trofæskabet. Til dagligt spiller Miami FC på FIU Stadium og er pt. den eneste professionelle fodboldklub i Miami.

Selvom Miami FC trøjen stadig er en ukendt faktor på verdensplan, så har klubben flere internationale profiler i klubben. Gamle stjernespillere som Paolo Maldini og Alessandro Nesta, hhv. medejer og træner er at finde i klubben. Derudover har har klubben spillere som Wilson Palacios, som har spiller Premier League, samt Dario Cvitanich, som har spillet i klubber som Ajax og Nice inden han endte i Miami FC. Vi tilbyder også tryk på vores trøjer, så hvis disse spillere er nogle af dine yndlings spillere, så kan du få dem på ryggen. Derudover kan du også få dit eget navn og nummer på trøjen, så bliver din nye Miami FC trøje helt speciel.

Så tag et kig på vores udvalg af amerikanske fodbold trøjer, vi har mange forskellige og her finder du også Miami FC trøjen. Vi har hurtigt levering med billig fragt så du vil allerede kunne få din nye trøje i morgen med posten. Tag et kig her på Unisport, vi er mere end sikre på du finder det du skal bruge.