Efterårsudsalget er i gang! ❯

Legia Warszawa

Legia Warszawa er nok det mest succesfulde hold i Polen. Legia har vundet 10 Ekstraklasa liga titler, samt de har rekorden for flest vundne pokaltitler, hvor de har vundet hele 16 titler. Legia Warszawa blev stiftet tilbage i 1916 under militære operationer i første verdenskrig, så man kan godt tale for at denne klub har en speciel historie. Skal du også have din egen Legia Warszawa trøje, så kan du finde den lige her på Unisport.

Læs mere
Legia Warszawa
Kompakt Normal
Filter

Legia Warszawa er en professionel fodbold klub, som spiller i Warszawa. Legia er et af de mest succesfulde hold i polsk fodbold, hvor de blandt andet har vundet 10 Ekstraklasa liga titler og de har også rekorden for flest vunde pokal titler med 16 titler i alt, samt 4 polske Supercup trofæer.

Klubben blev grundlagt i marts 1916, under militær operationer i først verdenskrig, i den østlige front i Maniewicze området, som en fodbold klub for den polske legion. Efter første verdenskrig blev klubben den officielle klub for den polske hær - Wojskowy Klub Sportowy Legia Warszawa (Militære Sports Klub Legia Warszawa).

Så hvad venter du på? Find din næste Legia trøje her hos Unisport, hvor vi har billig fragt og hurtig levering.