Populære Kategorier
  Produkter

   Hajduk Split

   Den kroatiske storklub Hajduk Split, blev stiftet tilbage i 1911 og spiller dagligt hjemme i byen Split på Poljud Stadium, som kan rumme op til 35000 tilskuere. Klubben har endnu ikke vundet en stor europæisk titel. Dog har de formået, at spille sig hele vejen til kvartfinalen i Champions League tilbage i 1994/95 sæsonen. Kunne du tænke dig, at støtte Hajduk Split, så kan du gøre dette ved at købe hvide hjemmebane trøje lige her på Unisport.dk!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   HNK Hajduk Split, ofte kendt som Hajduk Split, er en kroatisk klub fra 1911, og er baseret i byen Split. Klubben holder til på Poljud Stadium, som har plads til 35.000 tilhængere i deres Hajduk Split trøje

   Hajduk Split’s hjemmebanetrøje er hvid med elegante detaljer, men har før i tiden været hvid og rød, som det kroatiske flag. Klubben har ikke haft den store europæiske succes i nyere tid, men har i 1994/95 sæsonen spillet sig til en kvartfinaleplads i Champions League. Derfor har klubben brug for al den støtte, den kan få, og det kan du bidrage med ved at trække en Hajduk Split trøje over hovedet. Så hvad venter du på? Bestil din nye trøje på Unisport.dk i dag.

   Se alle mærker