Besiktas

Besiktas er nok det et af mest ældste hold i Tyrkiet, samt også et af de mest succesfulde hold. Besiktas har endnu ikke prøvet, at rykke ud af den bedste tyrkiske række. Vil du også støtte det tyrkiske storhold, så kan du købe din nye Besiktas trøje lige her på Unisport. Du kan endda få tryk på trøjen, så du kan få din yndlings Besiktas spiller eller endda dit eget navn og nummer!

Læs mere
Besiktas
Kompakt Normal
Filter

Klubbens fodbold hold er et af de ældste i landet og samtidig også et af de mest succesfulde hold i Tyrkiet. Besiktas har aldrig nogen sinde prøvet at rykke ned fra den bedst tyrkiske række. Fodbold klubben blev grundlagt i 1903 i Beşiktaş-distriktet i Istanbul, samme navn som klubben har taget til sig siden.

Så er du på jagt efter en trøje, så du kan støtte en af Tyrkiets største klubber, så er du kommet til det rette sted! Her hos Unisport tilbyder vi dig den nyeste Besiktas trøje. Du kan vælge at få tryk på ryggen, eller ej. Dette er helt op til dig selv. Det eneste du skal gøre er, at gå ind og finde den rette størrelse. Unisport tilbyder billigt fragt og hurtig levering, så hvad venter du på?