Silkeborg IF

Velkommen til vores Silkeborg IF fanshop her på Unisport.dk. Hvis du er på udkig efter en trøje fra SIF, så finder du den lige her. Silkeborg IF er en dansk fodboldklub, der har været i dansk topfodbold i mange år. Spillere som Henrik "Tømrer" Pedersen og Morten Bruun har trukket en Silkeborg spilletrøje over hovedet. Du kan gøre dem selskab med din helt egen Silkeborg IF trøje lige her!

Læs mere
Silkeborg IF
Kompakt Normal
Filter

Silkeborg IF er en dansk forening som blev stiftet tilbage i 1917 og kan anses som en af de ældre klubber i Danmark. Det et hold som til dagligt spiller i den danske Alka Superliga og de arbejder på, at blive en etableret enhed i ligaen. Derfor har de brug for alt den støtte de kan få og du kan vise din støtte ved at bære Silkeborg IF trøjen til alle deres hjemmekampe når du skal ned og heppe på dem.

Silkeborg har efterhånden fået et par erfarne spillere på holdet, kombineret med en et par unge spændende spillere. Spiller som blandt andet Helenius, Flinta, Scheel og Agger bærer Silkeborg IF trøjen. Så er disse nogle af dine yndlingsspillere fra Superligaen, så kan du få trykt deres navn på din nye Silkeborg trøje. Vi tilbyder også, at du kan få dit eget navn og nummer, for så bliver trøjen helt speciel.

Vi vil gerne være din foretrukne fodboldtrøje udbyder og vi arbejder dagligt på, at få flere trøjer på lager og har derfor et stort udvalg af forskellige trøjer. Heriblandt finder man Silkeborg IF trøjen