Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Glasgow Rangers

I byen Glasgow finder man to traditionsrige klubber og den ene er Glasgow Rangers. En klub som tidligere har huseret for flere danske spillere, blandt andet Brian Laudrup, Erik Bo Anders og Jesper Christiansen. Her hos Unisport har vi den nyeste Glasgow Ranges trøje lige her, og vi tilbyder også tryk på trøjen, så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller dit eget navn og nummer. Bestil din nye Glasgow Rangers trøjer allerede i dag!

Læs mere
Glasgow Rangers
Kompakt Normal
Filter

Der er 2 store fodboldklubber i Glasgow, og den ene af de klubber er Glasgow Rangers, der har rejst sig fra støvet flere gange. I klubben har der været flere danske spillere, hvor den mest prominente helt sikkert var Brian Laudrup. Af andre danske spillere kan nævnes Erik Bo Andersen og Jesper Christiansen – henholdsvis AaB bomber og målmand for flere danske klubber.

En Glasgow Rangers fodboldtrøje er ikke bare en fodboldtrøje – og det kan du mærke med det samme du ankommer til Glasgow. Her er byen delt op i 2 – hvor den ene halvdel er Glasgow Rangers og den anden halvdel er Celtic. Har du været i byen er det tydeligt at mærke, hvilket kan give dig mange spændende oplevelser.

Vil du gerne have en ny Glasgow Rangers trøje, er det muligt at finde den her ved Unisport.dk. Vi er glade for at du kan finde din nye Glasgow Rangers fodboldtrøje online her – så du også kan få en fornemmelse af de mange kampe klubben har kæmpet i både ligaen og de europæiske turneringer.

Kom i gang med at vælge dine nye fodboldtrøje fra Glasgow Rangers i dag – find ud af om der skal være tryk på den og bestil den så lige her.