Celtic

Celtic er i øjeblikket den førende klub i Skotland. Faktisk har klubben vundet 47 mesterskaber i Skotland, og siden 2012, har de domineret den skotske liga fuldstændigt, da deres rivaler fra Glasgow Rangers rykkede ud, Nu kan Celtic og deres mange tilhængere se frem til flere Old Firm’s, da Rangers er tilbage i det fornemme selskab. Skulle der absolut nævnes en grund til at eje en Celtic trøje, så burde det være tilstrækkeligt.

Celtic Park er berømt for den legendariske stemning, og med 60.000 iført en Celtic spillertrøje, er det ikke uden årsag, at de er så kendte. Tilbage i 1967, vandt Celtic Champions League, men har desværre ikke formået at spille sig til andre europæiske pokaler siden sejren i UEFA Cup i 2003. Der er flere kendte spillere, der har båret en Celtic fodboldtrøje. Der kan nævnes Henrik Larsson, Kenny Dalglish og Jimmy Johnstone.

Hvis du ønsker at vise din støtte til denne klub, kan du finde den nye Celtic trøje her på Unisport.dk. Du skal blot vælge størrelse, og om du ønsker med eller uden navnetryk. Så sørger vi for at levere den hurtigt og billigt.