Populære Kategorier
  Produkter

   Red Bull Salzburg

   I Østrig finder vi nok det mest succesfulde hold, og hvis du ikke har gættet hvem det er, så er det Red Bull Salzburg. Salzburg blev stiftet tilbage i 1933 i navnet SV Austria Salzburg, og i 2005 over Red Bull klubben og ændringen af navnet fulgte med. Siden da har holdet kæmpet for, at blive en fast bestanddel af Champions League! Er du en Red Bull Salzburg fan, så kan du støtte holdet ved at købe den nye Salzburg trøje lige her hos Unisport!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Red Bull Salzburg, er som navnet antyder, en klub fra Østrig og blev stiftet helt tilbage i 1933 under navnet SV Austria Salzburg. I 2005 overtog Red Bull hele klubben og navne ændringen til Red Bull Salzburg fandt sted. Lige siden har de altid arbejdet på at blive en fast del af Champions League gruppespillet. Hvis du ønsker, at hjælpe og støtte dem på deres vej til Champions League, så kan du gøre dette ved købe den nye Red Bull Salzburg trøje og bære den til deres hjemmekampe. De er pt. regerende mestre i Østrig og har vundet i alt 10 mesterskaber og 4 pokalturneringer. Derudover har de været i UEFA Cup finalen tilbage i 1994 hvor de tabte til Inter Milan.

   Red Bull Salzburg har længe været en dominerende force i østrigsk fodbold og man ser blandt spillere som Duje Car, Soriano, Wisdom og danske Asger Sørensen bære Red Bull Salzburg trøjen. Derudover har spillere som Sadio Mané, Kevin Kampl og Rodnei spille i klubben, så man kan tale for at det en klub der udvikler nye stjerner.

   Leder du også efter en ny Red Bull Salzburg trøje så er du kommet til det helt rette sted. Vi har et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer og du kan blandt andet finde Red Bull Salzburg trøjen. Derudover så tilbyder vi tryk på trøjer, så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer så trøjen bliver helt specielt. Så hvad venter du på? Tag et kig i dag og modtag allerede din nye trøje i morgen!

   Se alle mærker