Efterårsudsalget er i gang! ❯

Speciali Kollektion

En af de mest klassiske fodboldstøvler nogensinde er Umbro Speciali. Den komfortable lædersko fra det engelske mærke er år efter år fundet vej til mange af verdens bedste fodboldspillere. Med sit bløde læder, får man et uovertruffen touch på bolden, og hvem vil ikke gerne have det?

Læs mere
Speciali Kollektion
Kompakt Normal
Filter

Er du fan af klassiske lædersko, så burde du absolut kigge nærmere på Umbro Speciali. Det er en prisvenlig topmodel fra "The Double Diamond" og ikke nok med, at de har en fordelagtig pris, så er den også yderst komfortabel. Med sin bløde læderoverdel og flexible ydersål, giver Umbro Speciali dig en følelse af elegance ud over det sædvanlige. Det smarte ved fodboldskoen er, at knopsystemet er lavet med de såkaldte HG knopper. Det betyder, at skoene kan anvendes på de fleste underlag, og samtidigt bevare sin garanti!

Her på Unisport.dk kan du købe Umbro Speciali til en god pris, og hurtig levering. Du kan sågar vælge eget tekst og flag på, for at gøre dine sko endnu mere unikke. Umbro Speciali er en ægte klassiker, og den kan blive din nu. Så hvad venter du på?

Hvis du er interesseret i andre fodboldstøvler fra Umbro, så kan du finde et stort udbud her på vores hjemmeside. Og selvfølgelig vores komplette udvalg af fodboldstøvler online.