EM 2020 shop

Fodboldtrøjer, merchandise og meget mere til EM 2021

Forventningerne har kun bygget sig op siden EM 2020 blev udskudt sidste år. Efter et års ventetid vender den største europæiske turnering tilbage - nu som EM 2021 - og vi kan endelig se frem til at se de bedste landshold kæmpe for kontinentalt guld!

EM 2021 fodboldtrøjer & fodboldsæt til alle!

Hvis du ligesom os elsker internationale turneringer, bør du tjekke vores enorme udvalg af de nyeste landsholdstrøjer og sæt. Uanset hvor dit hjerte ligger, kan du gøre dig klar til sommerens EM 2021 iført din yndlings fodboldtrøje. Vi kommer naturligvis ikke udenom Danmark og den danske landsholdstrøje , som bare ser brandgodt ud i år i en blanding af retro og moderne design. Kaster vi blikket mod nogle af de store fodboldnationer ligner 'Three Lions' og 'Les Bleus' bestemt nogle af favoritterne til dette års EM. Både England og Frankrig landsholdstrøjen ser klassisk og stilren ud som vanen tro. 'Die Mannschaft' betragtes også som en af ​​de dominerende fodboldmagter og Tyskland landsholdstrøjen ser også helt fantastisk i år. Især Tyskland udebanetrøjen har været ekstremt populær - en blackout version med skarpe detaljer af rød og gul ved ærmekanterne. På Portugal trøjen finder vi et lignende design, men overordnet har Portugal landsholdstrøjen et mere klassisk vintage design. Nogle af de mere unikke trøjedesigns finder vi i Italien landsholdstrøjen , der har et blomstermotiv, som er inspireret af symboler fra den italienske renæssance. Uanset hvilken EM trøje du er ude efter, kan du få den til både børn og voksne og endda tilføje navn og nummer. Gennemse hele udvalget for at se alle de smukke EM landsholdstrøjer.

EM 2021 merchandise, fodboldstøvler & fodbolde

Som en førende fodboldforhandler tilbyder vi selvfølgelig meget mere end bare fodboldtrøjer. De største sportsmærker lancerer nye fodboldstøvler til kommende internationale turneringer, som bæres af superstjernerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af EM fodboldstøvler, så du kan løbe på grønsværen som stjernerne. Hvis du allerede har din fodboldtrøje, kan du også finde både shorts og sokker til at fuldføre dit EM-sæt. Eller måske er du på udgik efter EM merchandise eller en EM fodbold? Du finder alt sammen lige her i vores EM 2020 Shop.