adidas Udebanetrøjer til VM 2018 i Rusland | Mød de moderne klassikere

20.03.2018

Skrevet af Zlatko

I dag er en stor dag for VM. adidas har netop løftet sløret for deres udebanetrøjer til de landshold, som skal med til VM i Rusland. Kig igennem gallerierne og se nærmere på udebanetrøjerne til Argentina, Tyskland, Spanien og mange andre.

Argentina udebanetrøje til VM 2018

En moderne fortolkning af den ikoniske 1993 Argentina trøje. Udebanetrøjen til Messi & CO. er sort med et lyseblåt- og hvidstribet mønster ved brystet.

Køb din Argentina trøje lige her

Belgien udebanetrøje til VM 2018

Belgiens 2018 udebanetrøje er baseret på den simple Condivo 18 design. Trøjen er gul med sorte og røde detaljer, og en sort rund hals. Trøjen har et diskret stribet grafisk print, som runder looket af, lige som man ser det på Condivo 18 holdsættet.

Køb din Belgien trøje lige her

Colombia udebanetrøje til VM 2018

Colombias blå og orange udebanetrøje tager dig tilbage til 90’erne. Trøjen indeholder et grafisk print på venstre halvdel. Dette stammer tilbage for tidligere adidas designs, som blev brugt i 1990’erne. Designet er lavet efter Muleraen, hvilket er et traditionelt halstørklæde. Et halstørklæde som colombianske kaffe avlere (Cafeteros) oftest bar over skulderen.

Køb din Colombia trøje lige her

Japan udebanetrøje til VM 2018

Trøjen er inspireret af adidas’ EQT trøjer fra 1990’erne. Japans udebanetrøje er lavet i en lysegrå farve, og har den samme krave som hjemmebanetrøjen, og med et mindre hvidt design omkring skulderne.

Køb din Japan trøje her

Mexico udebanetrøje til VM 2018

Mexicos VM-udebanetrøjer komplementerer den moderne retro hjemmebanetrøje, og drager inspiration fra Mexicos landsholdstrøjer fra 50’erne. Udebanetrøjen er hvid med røde, hvide og grønne striber på tværs af brystet, hvilket hylder det mexicanske flag.

Køb din Mexico trøje her

Rusland udebanetrøje til VM 2018

Ruslands udebanetrøje er lavet i en klassisk og diskret hvid farve. Trøjen har derudover en blå rund krave, blå kanter ved ærmerne og et prikket mønster på fronten og ærmerne. Denne udebanetrøje gør værterne klar til VM-slutrunden.

Køb din Rusland trøje her

Sverige udebanetrøje til VM 2018

Lige som Belgiens udebanetrøje, så er Sveriges 2018 VM udebanetrøje også baseret på Condivo 18 designet. Trøjen er lavet i en kongeblå-farve, og med et diskret grafisk print på fronten, bagsiden og ærmerne.

Køb din Sverige trøje her

Tyskland udebanetrøje til VM 2018

Den tyske udebanetrøje til VM 2018 er lavet med et retro look, og i en såkaldt adidas EQT-grøn farve. Trøjen tager inspiration fra 1990’erne- og 1994 udebanetrøjen, og den har et grønligt design. Dette vil være Tysklands første grønne udebanetrøje siden EM 2012. Derudover er den uden tvivl favorittrøjen blandt udebanetrøjerne her hos Unisport HQ.

Køb din Tyskland trøje her

Spanien udebanetrøje til VM 2018

Spaniens udebanetrøje er inspireret af 80’ernes all-over grafiske print, samt de tidligere lyseblå landsholdstrøjer Spanien har haft. Spaniens VM udebanetrøje har fået et unikt look og med et ”Halo Blue” farve (en meget lys og nærmest en hvid skygge af grå). Denne trøje gør den stolte nation klar til kampen om trofæet i Rusland.

Køb din Spanien trøje lige her