Mød PUMA Future | Hvem sagde, snørebånd var yt?

17.11.2017

Skrevet af Frederik

I dag er en dag i innovationens tegn. PUMA har præsenteret fremtiden af fodboldstøvler, der giver både dig og Griezmann uendeligt mange måder at snøre din snørebånd på. Læs mere om PUMA Future her.

Der er spillere på planeten, der kan ændre en kamp. Og så er der spillere, der opfinder nye måder at spille spillet på - spillere, der skaber utrolige øjeblikke, som ændrer spillet for evigt. PUMA FUTURE er lavet til de spillere, der agerer instinktivt og uforudsigeligt. Fremtiden er din.


Se vores kæmpe udvalg af fodboldstøvler fra alle populære mærker.

Forsættes nedenfor.

PUMA Future giver dig uendeligt mange muligheder at snøre dine støvler på. PUMA har endelig tilføjet brandets innovative NETFIT-teknologi - som tidligere set på flere PUMA-sneakers - til en fodbolstøvle. NETFIT giver dig muligheden for at binde dine snørebånd præcis, som du selv vil. Du har derfor endelig chancen for at opleve den perfekte pasform.

Den innovative støvle er også udstyret med letvægtssålen Pebax, der giver dig mulighed for at accelerere og skifte retning lynhurtigt og gør dig hurtigere end nogensinde før, så du kan brage forbi forsvarsspillerne. Samtidig giver evoKNIT-sokken dig en tætsiddende pasform rundt om anklen og foden for optimalt lockdown og støtte.

Der er ingen tvivl om, at PUMA Future er noget helt nyt og anderledes i forhold til, hvad vi ellers ser på markedet for tiden. Især når man tænker på, hvor mange støvler der findes uden snørebånd. Netop derfor er det mega fedt at se, at PUMA går mod strømmen og giver snørebånd en masse fokus. For her hos Unisport HQ er vi vilde med vores snørebånd, og vi har svært ved at forestille os en verden uden. Vi kan ikke vente med at se Griezmann rocke PUMA Future mod Real Madrid i weekenden! Hvad synes du om støvlerne? Er du klar til at snøre din støvler i fremtiden?

Oplev fremtiden på egen fod, og få fingrene i dit par PUMA Future på onsdag den 22. november lige her.