Nike præsenterer 2017/18 3. trøjerne til firmaets tre engelske klubber

12.09.2017

Skrevet af Claus

Nike har allerede leveret fem af firmaets store klubbers 3. trøje. Nu introducerer den amerikanske gigant tre mere: Mød Chelsea, Manchester City og Tottenham 3. trøjerne.

Vi har allerede set det på Paris Saint-Germain, Inter Milan, AS Roma, Atletico Madrid og FC Barcelona trøjerne. Nike's camouflage design er overalt på the Swoosh's 3. trøjer og det blændende design dominerer også Nike's tre store engelske klubbers 3. trøjer, som hovedsageligt vil blive brugt i Champions League.

Fortsættes nedenfor.

Chelsea 2017/18 3. trøjen introducerer det geometriske camouflage design i en antracit hovedfarve der er kombineret med hvide og lyseblå detaljer, specifikt Swoosh logoet på højre bryst og en tynd stribe på hvert ærme. Den nye Chelsea trøje er måske pæneste af alle Nike 3. trøjerne, da trøjen er meget diskret men stadig ret dristig med camo designet. Det bliver fedt at se Eden Hazard trække i den her.

Støtter du the Blues? Køb din Chelsea trøje lige her.

En kandidat til den friskeste Nike 3. trøje er Manchester City 2017/18 3. trøjen, som også er baseret på camouflage skabelonen. Trøjen introducerer en interessant ny farvekombination til the Citizens, ved at kombinere mørkegrøn med klubbens traditionelle himmelblå farve. Hovedfarven er 'Outdoor Green' og den er kombineret med 'Field Blue' detaljer for et touch a City's arv. En vindende farvekombination som giver trøjen et fantastisk look. Hvem ville ikke spille i den her?

Hvis du er Manchester City fan, så kan du købe din trøje her.

Vi startede i London og den engelske hovedstad er også hvor vi finder den sidste Nike 3. trøje. Tottenham 2017/18 3. trøjen indeholder en mørke lilla base med 'Volt' detaljer, som fremgår på klublogoet, der endnu engang vises inden i et skjold, samt Nike og sponsor logoet, såvel som en tynd stribe der løber ned langs hvert ærme. Selvom jeg er fan af Nike's 3. trøjers design i år, så ved jeg ikke rigtig hvordan jeg har det med Spurs' farvekombination. Den er bestemt modig og et anderledes valg end klubbens hjemme- og udebanetrøjer, men måske skal man bare vænne sig til den. Ikke sandt?

Støt Kane og co. denne sæson og køb din trøje lige her.