Ren business | Under Armour 'Stealth Pack'

15.05.2017

Skrevet af Mathias

I en verden med både neon, pink og selv guld farvevarianter, er det de sorte støvler der skiller sig ud på banen nu til dags. Under Armour har givet deres Spotlight og Clutchfit 3.0 en "Stealth"-behandling.

Fodbold sæsonen nærmer sig sin afslutning, men fodbolden stopper aldrig. For at holde dit spil ved lige har Under Armour introduceret to nye støvler i en farvevariant der er uden dikkedarer og ren business. Tilføjet til designet, er også en smule militær inspiration, hvilket i særdeleshed er i øjefaldende på Under Armour Sportlight fartstøvlen. Den mørke camouflage tone ser fuldstændig fantastisk ud og fuldfører looket for en støvle, der er klar til at sparke et par mål i kassen.

'Stealth Pack' lancerede kun et par uger før Under Armour's nylige lancering af deres Limited Edition 'Aqua Pack', som også har fået en meget varm velkomst. UA gør generelt rigtig mange ting rigtigt i øjeblikket og ved præcis hvilken farvevariant de skal skabe og hvilken inspiration de skal bruge. Så man må tage hatten af for det amerikanske brand, som med deres line-up, tilbyder noget ingen andre gør.

Du kan finde dit par af Under Armour Spotlight eller Clutchfit 3.0 Stealth lige her.