Mød Under Armour Aqua Pack Limited Edition | Frisk ny Spotlight og ClutchFit 3.0

11.05.2017

Skrevet af Mathias

Under Armour forårsagede lidt af en bølge i denne da de lancerede deres Aqua Park. Som navnet antyder, er inspirationen vand og som billedet illustrerer er udførelsen fra UA helt perfekt!

Under Armour har kun rigtig været på fodboldscenen de sidste par år, men er med et stort antal af sponsoraftaler med store klubber og et fortsat voksende udvalg af superstjerner, er de virkelig på vej frem. I øjeblikket har de alt deres fokus på to støvle siloer som dækker de to primære spiller profiler i fodbold, med den farvestrålende og aggressive farstøvle og den klassiske kontrol støvle.

Under Armour Spotlight er lavet til den moderne atlet, som trives i spotlightet. Lyset, kameraerne og journalisterne der konstant sværmer omkring dem giver dem energi og på kampdage giver det øgede forventningspres dem ekstra benzin til at præstere. Dette Limited Edition Aqua Pack design vil ikke gøre noget for at dæmpe den ånd, og det vil teknologierne i støvlen heller ikke, som alle hjælper med at gøre spillere mere eksplosive.

Størstedelen af Spotlight støvlens overdel er lavet af et blød syntetisk materiale, men rundt om vristen og henover midten at støvlen er den lavet med et strækbart materiale der tilpasser sig formen på din fod bedre end noget andet materiale i verden ville gøre. Det giver dig ikke kun en bedre pasform, det forbedrer også din boldkontrol i dette område, fordi man for en tættere føling med bolden.

Du kan bestille dit par Under Armour Aqua Pack Limited Edition fodboldstøvler her.

Fortsættes nedenfor.

Under Armour Clutchfit 3.0 blev lanceret for kun et par måneder siden og den alsidige støvle har allerede gjort et meget godt indtryk. Granit Xhaka er den største ambassadør for støvlen og bruger støvlens exceptionelle første berøring og kontrol til at dominere kampene. Denne følingen med bolden og kontrol kommer takket være SpeedForm overdelen, der ligesom Spotlight støvlens er fleksibelt, og tilpasser sig til dine bevægelser og naturlige fodform. Et smalt og tæt fit er uden tvivl nøglen til et godt touch på bolden, så det er hvad Under Armour har fokuseret meget på med Clutchfit. Den kommer også med en vægt på kun 209 gram, hvilket er en utroligt imponerende vægt for en støvle der er designet til kontrol.

Få fingrene i et par af Under Armour ClutchFit eller Spotlight fra deres Aqua Pack her.