Top 5: De 5 BEDSTE målmandshandsker - som ikke ødelægger dit budget

12.05.2017

Skrevet af Katrine

Det kan tit være en dyr fornøjelse af være målmand. Mange topmodeller er fantastiske, men dyre og ikke særlig slidstærke. Så hvis du leder efter billige målmandshandsker, som både har et sikkert greb og en lang levetid, er denne Top 5 lavet til netop dig.

Jeg har samlet fem meget forskellige men billige målmandshandsker i denne Top 5. Uanset hvilket cut eller fit, du foretrækker, vil du kunne finde noget, der passer dine præferencer og dit budget. Se med herunder:

5. Select 77

Select's 77 målmandshandsker er udstyret med Select's Super Soft latex, og de fås både med Roll Finger og Flat Cut. Hvis du vælger Flat Cut, får du en særlig Slim Fit-udgave af handsken, som har et tæt fit og en feature omkring tommelfingeren, som giver fuld bevægelighed. Uanset om du vælger den ene eller anden udgave af Select 77, får du en stærk handske til en meget rimelig pris.

4. PUMA evoPOWER Protect 3.3

The PUMA evoPOWER Protect 3.3 er klart på min liste over de bedste billige målmandshandsker. PUMA's Multi Grip latex kombineret med handskens Flat Cut, rummelige fit og i særdeleshed prisen gør, at handsken fortjener en plads langt højere i denne Top 5. Dog har handsken fingerbeskyttelse, som ikke kan fjernes, og det betyder, at handsken udelukkende kan bruges af målmænd, som foretrækker fingerbeskyttelse. Det betyder samtidig, at hvis du bruger fingerbeskyttelse og leder efter et par gode men billige målmandshandsker, er PUMA evoPOWER Protect 3.3 et perfekt valg.

Hvis du vil vide mere om Super Soft latex, kan du læse vores store guide om latex til målmandshandsker.

3. Reusch Serathor Prime M1

The Reusch Serathor Prime M1 tager fortjent 3. pladsen på denne liste. Du kan vælge mellem Roll Finger Cut med et tæt fit og Flat Cut med et mere løst fit. Handskerne er udstyret med Reusch' S1 Super Soft latex, som har et god greb og er meget slidstærk. Handskerne er meget komfortable og kan fås til en meget lav pris sammenlignet med Reusch' topmodeller.

2. Uhlsport Comfort

Uhlsport Eliminator Comfort HN or RF giver dig mulighed for at vælge mellem Negative Cut for kontrol og boldføling eller Rollfinger Cut for kontrol og beskyttelse. De er begge udstyret med Uhlsport's Super Soft Latex, som er en af de bedste latexer fra Super Soft-kategorien. Den er meget klæbrig, hvilket giver et sublimt greb, der holder meget lang tid. Alt i alt en fantastisk handske og en solid andenplads.

1. adidas ACE League

Vinderen af min Top 5 over de bedste billige målmandshandsker er ACE League fra adidas. I modsætning til topmodellen ACE Trans Pro, giver ACE League megen støtte til baghånden, hvilket giver dig både beskyttelse og kraft, når du bokser.
Handskerne er udstyret med Negative Cut og giver et meget tæt fit. Håndfladen er udstyret med adidas' EVO Zone Tech II latex, som har et fremragende greb og en meget lang levetid.

Så der har du listen over de bedste 5 billige målmandshandsker. Om du synes, de er billige, afhænger selvfølgelig af dit budget, men ét er sikkert: Leder du efter et par gode målmandshandsker, der er billigere end topmodellerne, kan du trygt vælge fra denne Top 5 og få et par fremragende handsker til prisen.

Se hele vores udvalg af målmandshandsker

Glem ikke at læse vores Ultimative Guide til Målmænd, hvor du kan lære alt om målmandsudstyr