Baselayer til målmænd

04.04.2017

Skrevet af Katrine

De fleste fodboldspillere bruger baselayer i årets kolde måneder, men rigtig mange bruger faktisk baselayer hele året - særligt målmænd. Læs her hvorfor og find ud af, hvad for noget baselayer du skal vælge som målmand.

Baselayer til målmænd er på mange måder opbygget nøjagtig som baselayer til markspillere. Det har samme svedabsorberende effekt og hjælper dig til at holde varmen i koldt vejr og undgå at blive kold og klam i varmt vejr.
Fordelen ved baselayer til målmænd er, at det er skabt specifikt til at beskytte netop målmanden. Derfor er typisk udstyret med beskyttelse i form af puder på særligt udsatte steder som eksempelvis hofte, ribben og skulder.
Der findes mange forskellige slags og graden af beskyttelse varierer.

G-form for ultimativ beskyttelse
G-form laver både benskinner, tights og trøjer til både målmænd og markspillere. Med et sæt baselayer til målmænd fra G-form får du den ultimative beskyttelse, da sættet er udstyret med G-forms revolutionerende RPT-teknologi. RPT står for “Reactive Protection Technology” og betyder i praksis, at de “puder”, sættet er udstyret med, er bløde og fleksible, indtil et slag rammer, hvor puden hærdes og absorberer op mod 90% af slagets energi. RPT-zonerne er placeret sådan, at de former sig efter kroppens anatomi, hvilket giver fuld bevægelighed og fuld beskyttelse.

Glem ikke at se den ultimative udstyrspakke til målmænd

Uhlsport TorwartTECH Protection
G-form yder altså maksimal beskyttelse til alle udsatte steder. Ønsker du i stedet baselayer, som yder en mere moderat beskyttelse, bør du overveje Uhlsport TorwartTECH Protection. Trøjen er lavet i et blødt, åndbart materiale og er udstyret med bløde stødabsorberende puder på albuer og skuldre og giver altså en mere moderat og traditionel beskyttelse til målmænd. Desuden er trøjen højhalset, hvilket giver dig ekstra varme på kolde eller blæsende dage.

Select Profcare
Ønsker du desuden et par tights, der giver beskyttelse til de mest udsatte steder, er Select Profcare Compression Tights et oplagt valg. De beskyttende tights fra Select er udstyret med puder på siderne samt for og bag, så både hofter og haleben er beskyttet mod fald på hårde overflader. Stoffet er behageligt, og elastikken i taljen giver en perfekt pasform. Kombiner dem med en Uhlsport TorwartTECH Protection trøje og få det perfekte sæt baselayer til målmænd, der ønsker moderat beskyttelse.

Se også vores store udvalg af målmandshandsker her