Unisport WebTV: Jakob anmelder New Balance Visaro Pro

27.09.2015

Skrevet af Mathias

Andmeldermaskinen ruller igen hos Unisport og Jakob er denne gang klar til at fortælle os hvad han synes om den nye New Balance Visaro Pro støvle, som han har haft prøvet af i et par måneder nu. Jakob er aldrig bange for at sige hvad han kan lide og hvad han ikke synes om, når han prøver nye støvler, så kom med og find ud af hvad han har at sige til New Balance Visaro Pro.

Jakob sparker anmeldelsen i gang med at fokusere på det allerførste alle tænkte, da de så støvlen for første gang. “Er det ikke bare en kæmpe kopi af Hypervenoms første generation?” - Og ja, man kommer ikke udenom at de ser meget ens ud, men efter at have testet dem, så fandt Jakob hurtigt ud af at Visaro har meget mere kørende for sig end det.

Hvis du er fristet til at prøve New Balance Visaro Pro, så kan du få fingrene i den her - kun 974 kroner.

Der har været mange nye lanceringer denne sommer og massere af nye revolutionerende fodboldstøvler. Ud af dem alle, har Jakob udråbt Visaro som sin personlige favorit. Han havde altid på fornemmelsen, at han ville synes om dem og der må man sige han i den grad havde ret.

Jakob er om noget en mand, der har styr på sine støvler og hans kærlighed til den nye støvle siger noget om New Balance Visaro støvlens kvalitet. Han er heller ikke den eneste jeg har hørt fra der elsker den nye støvle, så de er nok værd at kigge på de her. Hvad siger du til støvlen?