Christian Eriksen: This is my story

20.09.2016

Skrevet af Mathias

Det er nærmest helt utroligt at tænke på, at Christian Eriksen stadig kun er 24 år gammel. Vi fortsætter nu vores største WebTV serie, hvor vi kigger tilbage på hans karriere indtil videre.

Igennem vores Unisport serie, som vi kalder ”This is my story”, har vi talt med fodboldikoner som Thierry Henry, Eden Hazard og Jerome Boateng. Nu er vi klar med endnu en episode, som kigger på de faktorer der har gjort Christian Eriksen til den spiller han er i dag og har taget ham til det højeste niveau i fodbold.

I vores episoder tager Joltter ikke bare et lynhurtigt kig på Christian Eriksens Wikipedia side og kaster sig ud i lidt film. Han sigter altid efter at gøre afsnittene så fyldestgørende som muligt, ved at tale med alle klubberne og de folk Eriksen har haft med at gøre i sin karriere. Helt fra de første år i Middelfart, til Amsterdam og afslutteligt Nordlondon.

Igennem hele indslaget hører vi naturligvis fra manden selv, som til trods for sin ret stille natur, deler glædeligt ud af historier. Se videoen øverst i bloggen.

Hvis du vil have fingrene i noget af det gear i episoden, så finder du det her eller i slideren herunder.