Tilbage til fodbold | Gå foråret i møde med Unisport

26.01.2023

Skrevet af Christian

De mørke vinterdage er så småt bag os. Det betyder at det igen er tid til at finde fodboldudstyret frem og gøre så klar til at indtage banerne. Med sæsonstart lige rundt om hjørnet, er det på høje tide at blive klar til næstesæson. Bliv klar med Unisport lige her!

Vi kender alle den triste følelse når vinterpausen starter. Du har din sidste træning og ved der går hundrede år før du igen kan trække i støvlerne og mørke græsset under dig.

Men bare rolig, sæsonstarten er lige om hjørnet. Vi kan slet ikke vente med at snørre støvlerne og spille i den friske luft. Velkommen tilbage til fodbold!

Køb de rigtige fodboldstøvler

Findes der en bedre følelse i verden end nye fodboldstøvler? Næppe. men for at få den fantastiske følelse kræver det man vælger rigtig. Så hvad vægter du højest - komfort, lav vægt, uden snørrebånd eller måske noget helt fjerde?

Vi har et kæmpe sortiment af fodboldstøvler fra de største mærker. Tjek alle vores fodboldstøvler ud her!

Hvis du mangler hjælp at at finde det perfekte par, så led ej længere. JayMike hjælper dig jer til at finde det perfekte par, så du kan være helt klart til foråret!

Vælg den rigtige størrelse

Nu har du fundet den perfekte støvle, men hvad med størrelsen? Kun få ting er værre end et par fodboldstøvler som ikke passer. Derfor anbefaler vi at du altid bruge vores “Størrelsesguide” når du køber nye støvler online. Det gør risikoen at vælge forkert meget lavere. Så hold øje med størrelserne næste gange du kigger vores his will make it easier for you when scrolling through all the seneste fodboldstøvler igennem.

Hold dig varm med Baselayer

At have de perfekte støvler er en fantastisk start, men hvis du ikke føler dig komfortabel fører det næppe nogle steder. Vejret kan stadig overraske os med kolde vinde og en regnbyge ud af det blå. Derfor skal du beskytte dig med de bedste You can always have the best boots on the pitch. But it won’t be a pleasant experience if you aren’t comfortable. The weather can still surprise us with a cold breeze or a rainy day. That’s why you need to protect yourself with the best baselayer på markedet. Og selvfølgelig har Unisport din ryg her.

Stadig i tvivl? Så tryk på linket og se JayMike guide dig til den perfekte baseleyer her!

Hold dine støvler rene

When you don’t use your boots it’s really important that you keep them ready for next time you step onto the grass. That’s why we want to give you the best tips to take care of your most important tool - your favourite football boots.

Vi kender alle en person som er god til at tage sig af sine støvler. Hos Unisport er det JayMike. Og lad os bare være ærlige, den mand kan virkelig få et par støvler til at skinne igen. Du kan tjekke hans bedste tips til hvordan man renser støvler lige her!.

Hvis du allerede ved hvordan du skal gøre det - så find det bedste støvlepleje hos Unisport her!

Målmand

Det vigtigeste værktøj for enhver målmand er handskerne. Om du kan lide en super letvægts handske uden strop men et 'skin-tight' pasform, eller måske skal den være med strop og lidt tykkere latex for bedre beskyttelse? Eller hvem ved, måske skal den være med fingrebeskyttelse eller Gore-Tex så dine hænder ikke blive kolde og våde? Pointen er, hvad end du har brug for - Unisport har det!

Med mere end 250 forskellige målmandshandsker, er der noget for enhver smag, i alle størrelser og farver. Men det handler ikke om mængde, men at finde den rette. Så tjek her hvordan du finder det perfekte par målmandshandsker her.