PUMA evoPOWER Graphic | Giroud er klar til at lede holdet

13.09.2016

Skrevet af Mathias

Klar til at indgyde frygt i forsvaret. Bygget til at blive båret eksklusivt af Olivier Giroud, har PUMA præsenteret denne Graphic colourway af evoPOWER.

Olivier Girouds målscoring for Frankrig er imponerende og efter hans ret stærke performance ved EURO16 er hans selvtillid helt sikkert høj. Han er uden tvivl den type spiller som leder holdet og inspirerer sit hold. Hvis Olivier Giroud spiller godt, så skal holdet nok også spille godt. Lige netop dette indfanger den nye PUMA evoPOWER Graphic med sit tribal-design - han skal finde sin indre stammehøvding. For Giroud er hver kamp endnu en chance for at bevise sig. Hvert touch bringer ham tættere på flere trofæer.

På den visuelle front er både denne PUMA evoPOWER Graphic, og den evoSPEED vi tog et nærmere kig på i morges, designet med gamle tribal kranier som inspiration. I disse stammer repræsenterede disse kranier kraft, respekt og kreativitet, hvilket alle er karaktertræk, som er yderst vigtige i moderne fodbold. Ydermere er evoPOWER lavet med et pansret designudtryk på hælen, som igen symboliserer Olivier Girouds råstyrke og måde at kæmpe for sit hold. Gennemført må man sige!

PUMA evoPOWER Graphic fanger i den grad opmærksomheden. Hvis du kunne tænke dig et par, så kan de bestilles lige her.