Nye støvler til Griezmann | evoSPEED SL Graphic

13.09.2016

Skrevet af Jonathan

Den nyeste farvevariant fra PUMA tager inspiration fra stammekulturen og deres måde at lede folket på. Høvdingen for evoSPEED er selvfølgelig Griezmann – se hans nye støvler her.

Selvom Griezmann har måttet gå den tunge vej op til sølvet et par gange i år, så vil han nok stadig se tilbage på 2016 som et af hans bedste fodboldår. Han har vist sig at være en absolut topangriber og nu hylder PUMA også hans lederegenskaber med et par nye (og noget anderledes) evoSPEED SL Graphic.

Inspirationen har de nemlig hentet fra stammementaliteten fra fortiden, hvor værdierne bestod i passion og loyalitet. En ambition som blev spredt ud til resten af folket for at inspirere dem til konstant at nå nye højder – og det må man sige at Griezmann i den grad kan relatere sig til – i hvert fald i denne sæson.

Mens den visuelle del leder tilbage til stammekulturen, så er ideen bag selve designet varmekort inspireret (jep, ligesom på den nye Magista Obra 2). Her har PUMAs designere forsøgt at fremhæve de vigtigste områder på støvlen, når det kommer til afslutninger.

Du kan købe de nye evoSPEED Graphic fodboldstøvler lige her.