Diamond Edge | adidas lancerer nye skinnende hvide støvler!

12.04.2022

Skrevet af Sandra

Shine bright like a diamond - det er måske den mest perfekte sætning til denne crazy pack fra adidas ved navn Diamond Edge. Det er en såkaldt inline pack - og det er altid spændende, når en inline pack lancerer, fordi det betyder, at vi kommer til at se disse støvler i laaaang tid. Lad os se på, hvad Diamond Edge indebærer.

PRESALE HOS UNISPORT - KLIK HER

adidas Diamond Edge

Den nye pack fra adidas hedder Diamond Edge og det er ingen overraskelse, når man ser på de smukke, glamourøse colourways. Alle støvlerne har en hvid base, men er hver især udstyret med blå detaljer, som får dem til at skille sig ud! adidas Predator Edge støvlen har en hvid base med detaljer i et kongeblåt diamant-agtigt look. Så eksempelvis når du vender støvlen rundt, skinner sålen lige så kraftigt som resten af støvlen. adidas X Speedflow støvlen kommer også med en hvid base, men er kombineret med en kongeblå sok og en "fading" blå på de tre adidas striber. Ligesom på Predator Edge er sålen skinnende som en diamant. Sidst men ikke mindst har vi adidas Copa Sense støvlen. Denne nye colourway til Copa Sense siloen består, ligesom de to andre støvler, af en hvid base med små blå detaljer i konge- og lyseblå omkring hæl-området. Meget enkel og klassisk - ligesom en Copa Sense skal være. Den hvide base fortsætter ned til sålen for at give den et komplet hvidt look.

Støvlerne er designet til at hjælpe dig med at skille dig ud på banen! Men de tre støvler er dog ikke det eneste, der lancerer... Målmænd vil også have chancen for at skille sig ud på banen med deres målmandshandsker, da der vil komme skinnende handsker, som matcher Predator Edge og X Speedflow støvlerne!

Tag et kig på de smukke, skinnende støvler nedenfor!

Skin som en diamant, og køb Diamond Edge støvlerne hos Unisport lige her