Adidas tilføjer noget seriøs elegance til deres Ace15 og X15

01.09.2015

Skrevet af Mathias

Adidas revolutionen er stormet på frem på alverdens fodboldbaner igennem hele sommeren og vi har allerede set rigtig mange varianter af X15 og Ace15. Adidas tilføjer nu til deres allerede imponerende arsenal af støvler med disse to ultra clean hvide og sølvfarvede lækkerier.

De nye adidas X15 og Ace15 støvler er lavet med et extremt clean mix af sølv og hvid, hvor der bortset fra lidt orange på knopperne ingen sindssyge farver er til at stjæle opmærksomheden. De forrige modeller fra adidas’ revolution har næsten alle været lavet med yderst farverige kombinationer, så dette er en meget velkommen forandring hvis du spørger mig.

Der er rigtig mange spillere i verden, som insisterer på kun at bruge hvide støvler og holder sig udelukkende til farvevarianter som disse. De må sidde lige nu og være meget tilfredse, fordi den nye Ace15 og X15 er hovedsageligt hvid, men har også det sølv elementet, som er klassisk uden at være kedeligt.

Du kan bestille de nye støvler lige her - find adidas Ace15 her og X15 lige her.

Selvom støvlerne deler det samme design, så er der verdener til forskel når det kommer til teknologier. Hvis det nye design har fanget dig, så er det eneste du derfor behøver at tænke på, om du er den kontrollerende spiller, som skal bruge Ace15, eller den utæmmelige spiller, som skaber kaos i X15.

Jeg er ikke den type spiller, som kun spiller i hvide støvler, men jeg må indrømme at adidas har gjort et rigtig stærkt stykke arbejde her. De er måske en lille bitte smule kedelige efter min smag, men det er jo bare hvad jeg synes. Hvordan har du det med de to nye støvler fra adidas - er du fan?