Nike Magista Obra 2 Pitch Dark Pack | Det manglende led

28.07.2016

Skrevet af Mathias

Da Nike introducerede deres Pitch Dark Pack for et par uger siden, var der en bemærkelsesværdig fraværende. Hellere sent end aldrig for Magista!

Med præsentationen af Pitch Dark Pack og den manglende Magista, begyndte rygterne om en ny generation af Magista virkelig at tage fart. Og præcis en uge efter den blev præsenteret, kickstartede Nike den kæmpestore lancering af Magista Obra 2, som siden da kun har fået mere fart på.

Designerne hos Nike har haft rigtig travlt med den nye Magista silhouette, og til trods for den første farvevariant af Nike Magista Obra 2 blev gjort tilgængelig i tirsdags, så præsenterede de allerede i mandags en ny Elite Pack version. Med denne Pitch Dark Pack Magista Obra 2 gør de det nu til et valg mellem 3. Et nærmest umuligt valg må man sige - hvad bilder i jer ind Nike?

Nike Magista Obra 2 er den mest avancerede Nike fodboldstøvle nogensinde og bare et kig på støvlen indikerer det lynhurtigt. Overdelen er, til trods for nogle folk fejlagtigt mener den ligner en Hypervenom overdel (Don’t be that guy), ikke som noget vi har set før. Det er helt umuligt at give jer det fulde tech overblik her, så hvis pønser på at investere i et par og vil vide ALT om dem, så læs med igennem dette link.

Nike Magista Obra 2 Pitch Dark Pack fodboldstøvlen er nu tilgængelig! Vi forventer den bliver yderst populær og sikre dig et par før det er for sent her.