MESSI 16+ PureAgility | Fuld fart på Messis nye støvler

12.07.2016

Skrevet af Jonathan

Det har ikke været den bedste sommer for Lionel Messi. Nu giver adidas ham dog lidt at godte sig på med en ny farvevariant af MESSI 16+ PureAgility. Se den her.

Baseret på lysets hastighed har adidas lanceret Speed of Light Pack og den kommer altså blandt andet også med en helt ny PureAgility i den samme himmelblå farve, som også blev benyttet i Mercury Pack. Farven udgør en del af det inspirationsgrundlag, som adidas beskriver som resultatet af eksperimenteringen med lysets hastighed.

Og lysets hastighed passer unægteligt godt på Leo Messi, som MESSI 16+ PureAgility baseret på. Det interne PureCut snøresystem er udviklet for at give det renest mulige touch på bolden, hvilket jo udgør et helt centralt element i Messis spillestil. Derudover har adidas også nyudviklet deres Sprintframe, så sålen leverer en optimeret balance mellem fleksibilitet og støtte, så spillere i denne PureAgility kan bevæge lige så hurtigt og uforudsigeligt, som de er skabt til.

Hvis du kan relatere dig til Messis stil på fodboldbanen, så er den nye MESSI 16+ PureAgility helt sikkert for dig. Du kan købe dem lige her.