Tid til at feste med PUMA | Celebration Pack Limited Edition

27.06.2016

Skrevet af Jonathan

Det er blevet tid til at fejre sejrene. Copa America har fundet deres mestre og EM har retning mod det afgørende stadie. Derfor præsenterer PUMA nu: Celebration Pack.

De gjorde det for to år siden da Tyskland løftede VM trofæet i Brasilien. Nu gør de det igen. Celebration Pack fra PUMA er tyskernes måde på at hylde de største fodboldscener i verden. Denne sommer har alles øjne været rettet mod de lokale mesterskaber ved henholdsvis Copa America og EURO 2016, hvor de største stjerner har kæmpet og stadig kæmper med blod, sved og tårer for deres land.

Du kan finde PUMA Celebration Pack Limited Edition lige her.

Celebration Pack består af en evoPOWER og en evoSPEED SL, med samme gule og pink farver fra den seneste variant, men denne gang har man givet støvlerne et touch af sølv og sort for at symbolisere det sølvtøj som er på spil denne sommer. Præcis som for to år siden, så kommer denne kollektion ud som en Limited Edition, så du skal nok være hurtig hvis du vil sikre dig et par af disse PUMA fodboldstøvler. Støvlerne kommer i samme teknologiske forfatning som vi kender dem med ekstrem letvægt og usammenlignelig fleksibilitet.

Hverken Griezmann, Giroud eller Fabregas kommer til at bære denne Limited Edition Celebration Pack. De vil dog helt sikkert fortsætte jagten på EM trofæet, så de kan fejre sejren på samme måde som PUMA.