Weekendens boot spots: Bendtner stjæler showet

03.08.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge var endnu en travl uge med fodbold. Venskabskampene fortsætter frem mod den nye sæson og så var det også tid til et par store finaler i England og Tyskland. Alt i alt en fremragende grund til en god omgang boot spots, så i kan se alt det bedste der var at se.

Nicklas Bendtner (Wolfsburg) - Nike Mercurial Superfly IV Hyper Pink/Sort Lord Bendtner blev den helt store helt, da Wolfsburg slog Bayern i den tyske Super Cup finale. Han udlignede sent i den regulære spilletid, hvilket betød straffesparkskonkurrence, hvor han bragede det vindende straffe ind. Alt dette gjorde han i den uofficielle Bendtner farvevariant. Om sine nye lyserøde støvler have Lord Bendtner følgende at sige: “People made fun 5 years ago, when I was wearing these. Now Everyone is wearing them.”

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER Hvid/Sort/Rød Andetsteds var der også en stor finale i gang, mellem Arsenal og Chelsea. Samme søndag morgen havde PUMA lanceret den nyeste farvevariant til deres evoPOWER og man kunne have håbet på at se den i action senere. Desværre brugte alle PUMA spillerne i kampen deres gamle støvler, så vi må vente til næste uge, hvor sæsonen for alvor går i gang, med at se dem.

Robin van Persie (Fenerbahce) - adidas F50 adizero Ny klub, samme støvler. Udover et par gange, hvor han har testet nye støvler ud, har RVP været loyal overfor sine gamle adizero støvler, som er lavet specielt med en adiPOWER sål. Selvom hans hår er ved at blive gråt var der stadig godt gang i den flyvende hollænder, men han kunne ikke finde netmaskerne.

Micah Richards (Aston Villa) - adidas X15 Hele sin karriere har Micah Richards spillet i Nike, men nu ser det ud til at han, udover at være skiftet fra Manchester City til Villa, også er skiftet til adidas. Han har haft testet revolutionen ud over sommeren og har også haft spillet i ACE, men ser nu ud til at være faldet for X og kaos. Det bliver spændende at se hvordan den menneskelige kampvogn klarer sig tilbage i Premier League for Aston Villa. Mindre er han da i hvert fald ikke blevet i Italien…

Sergio Busquets (Barcelona) - Nike Magista Opus Barcelona har været pænt ringe i løbet af preseason og har fået tæv til højre og venstre. Sergio Busquets var i aktion imod Fiorentina, hvor Barca også tabte, i sine nye Lightning Storm Pack Magista. Dem har han fået modificeret med en Tiempo sål og knopsystem, hvilket er meget på mode i Barcelona, da mange af holdkammeraterne gør det samme.

Wayne Rooney (Everton) - Nike Hypervenom Phinish Vent havde i ikke hørt at Wayne Rooney er skiftet til Everton i løbet af natten? Det har han heller ikke, så United fans kan godt slappe af igen. England angriberen spillede i en testimonial kamp på Goodison Park, hvor han fik et stående bifald på sin gamle hjemmebane. Han følte åbenbart ikke for at spille i sine nye støvler og er holdt fast i Silver Storm Pack Hypervenom.

En recap af hvad fodboldverdenen gemte af godter til os i denne uge, hvor et par hold hentede sæsonens første trofæ i deres nye støvler. Alle ser ud til at være klar til kick-off i næste weekend and vi glæder os som børn på juleaftensdag. Har du set noget vi har misset? Fortæl os det i boksen herunder.