PUMA er klar til EM med nyt Tricks koncept

20.04.2016

Skrevet af Jonathan

Da PUMA for to somre siden lancerede Tricks op mod VM i Brasilien, var jeg rimelig meget blæst omkuld. Jeg spiller faktisk stadig i den model i dag. Nu er vi nået til en ny slutrunde og Tricks er tilbage…

… Er jeg lige så mind-blown som for to år siden? Ærligt? Nej. Men jeg vil stadig give PUMA at Tricks konceptet spiller sindssygt godt. Den effekt det dobbelt-farvet design giver på banen er virkelig fedt og hvis man er typen der elsker at skille sig lidt ud (ligesom mig og Rigobert Song), så er Tricks designet det perfekte valg. Man er ikke et sekund i tvivl om, hvor PUMA spillerne befinder sig på banen og fra et brand perspektiv er det bare en sindssyg god strategi.

Med PUMA Tricks Pack, som vil være de officielle farver til EM i Frankrig til sommer, følger en evoPOWER 1.3, helt som vi kender den. Skabt til spilleren med det kraftfulde og præcise spark gennem den innovative GSF sål, den ekstremt fleksible Adap-Lite overdel og AccuFoam puderne omkring vristen.

Du kan købe de nye evoPOWER og evoSPEED Tricks fra 21. april lige her.

Mest iøjnefaldende er det dog at PUMA har lavet en mindre opdatering af deres evoSPEED SL og 1.5. Konceptet er stadig det samme med den ultralette evoSPEED SL til de største og mest afgørende kampe, mens evoSPEED 1.5 fungerer som den mere holdbare speedstøvle.

Vi skal være ærlige og sige at det er begrænset, hvor meget PUMA har opdateret på deres evoSPEED silo. Ikke desto mindre har de videreudviklet på den laserskårede SPEEDFRAME, der fungerer som supporterende skelet for foden. Med så let en fodboldstøvle er det ekstra vigtigt at have et element der sikrer at foden er fastlåst og det sikrer den nye SPEEDFRAME nu i endnu højere grad.