adidas ACE 16+ PureControl - Innovationen fortsætter med at nå nye højder

03.04.2016

Skrevet af Mathias

Det kan simpelthen ikke debatteres. Siden den blev lanceret i Januar, har ingen støvle fået samme hype som adidas ACE 16+ PureControl. Sidste uge præsenterede Die Drei Streifen støvlens anden farvevariant, og hvis du stadig ikke er helt sikker på hvordan adidas formåede at lave det unikke design, så læs med.

adidas ACE 16+ PureControl er skabt til at give den reneste følelse af kontrol nogensinde og som du helt sikkert allerede har lagt mærke til, så betyder det at støvlen er lavet uden snørebånd. Når det er sagt, så kunne man ikke bare hive snørebåndene ud og regne med støvlerne performer, og derfor er det her hvor adidas virkelig har fokuseret alt deres innovation gennem støvlens 2 års designprocess.

Centralt for støvlens design er Primeknit materialet, som nærmest hele overdelen er lavet af på den ene eller anden måde. På indersiden af støvlen er Primeknit materialet blevet brugt til at skabe et internt skelet, som støtter foden og holder den behageligt fastlåst på sålen. For at give et endnu bedre indtryk af dette skelet, har vi for nyligt sprættet en prototype af PureControl op, så du kan se præcis hvordan det fungerer - check billederne og den grundige gennemgang ud lige her.

For at virkelig sørge for man føler sig i ét med sine adidas ACE 16+ PureControl støvler, er Primeknit overdelen blevet formet omkring anklen, hvilket er en teknologi adidas kalder Primecut. Denne ribbede konstruktion omslutter anklen, hvilket forbedrer komforten og hjælper med at give det uendeligt vigtige fit.

At skabe en high performance støvle uden snørebånd, men som stadig har den nødvendige stabilitet er ikke let overhoved. adidas’ kontrolstøvle fungerer kun fordi alle dens teknologier arbejder sammen i tandem. Der er masser at være stolt af for adidas’ hold af designere og ingeniører.

Hvis du vil have fødderne i den nye adidas ACE 16+ PureControl farvevariant, så finder du den lige her.