adidas Originals X Manchester United, Bayern München og mange flere

27.12.2015

Skrevet af Jonathan

Det er gået lidt under radaren herinde, men nu synes jeg at adidas’ Originals tøj fortjener lidt kærlighed. For det er rent faktisk ret fedt.

Domineret af det genoptagede samarbejde mellem adidas og Manchester United er der kommet en ret lækker kollektion ud af adidas Originals kollektion. De har baseret det på nogle af de største europæiske klubber, som netop er sponsoreret af adidas. Ud over Manchester United findes også tøj med Chelsea, AC Milan, Real Madrid og selvfølgelig også Bayern München.

adidas Originals er en af adidas’ mest berømte tøjkollektioner som bygger på et casual sports design. Og den stil har de altså nu kombineret med ovenstående fodboldklubber. Personligt synes jeg at adidas har ramt noget virkelig lækkert her og jeg håber på at de følger op med mere til næste år. For så skal jeg da helt sikkert dykke ned i sparegrisen.

Denne Originals kollektion kommer både med en Track Top, Hættetrøje, T-Shirts, Træningsbukser og Windbreakers. Hvis du vil tjekke mere ud omkring adidas’ Originals kollektion så kan du se hele vores udvalg af tøjet lige her.