5. december - JayMike, Luca og PWG og deres Top 5 fodboldstøvler i 2015

05.12.2015

Skrevet af Jonathan

Der har været masser af nævneværdige lanceringer af fodboldstøvler i år. Men hvilke har overgået de andre? Vores tre værter præsenterer i dagens afsnit deres Top 5 over fodboldstøvler/Indendørssko fra 2015. Er du enige med dem?

Kunne du godt tænke dig at vide, hvilke fodboldstøvler der ligger på toppen af listen inde hos os? Så skal du kigge med i dagens afsnit for her præsenterer JayMike, Luca og PWG deres 5 mest foretrukne fodboldstøvler fra 2015.

Fælles for alle tre er at deres absolutte favorit-støvle faktisk ikke er en vi sælger her i Unisport. Iblandt deres favoritter, som du kan finde her på siden er New Balance Visaro, som rent faktisk indtager en 1. plads på JayMikes liste. En Umbro Velocita der indgår både hos JayMike og Luca, mens adidas’ X 15+ og ACE 15+ Primeknit sniger sig ind på Luca og PWGs lister. Og som den freestyler PWG nu engang er, er det selvfølelig også klart at hans liste domineres af IC sko som for eksempel Jorma Top Flex. Se videoen for at finde ud af, hvordan de fulde lister ser ud.

I dag har JayMike, Brazuca-Luca og PWG fremvist deres Top 5 lister over fodboldstøvler i 2015. Hvor mange af dem er på din liste?