Jordan x PSG | Ny hjemmebanetrøje til Paris Saint-Germain for 2021/22

22.05.2021

Skrevet af William

De er tilbage! Jordan x Paris Saint-Germain er endnu engang gået sammen og det bliver ikke bedre end dette! Læs mere om samarbejdet her!

Du husker måske den første collab mellem Jordan og PSG, hvor vi fik præsenteret Nike Vapor & PhantomVSN i sort og rød! Dette første samarbejde var for tre år siden og det er kun gået én vej siden, nemlig opad! Siden dengang har vi set en lang række kollektioner og den seneste var den farverige 4. trøje i 2021, der blæste os bagover.

Indtil nu har vi setJordan x PSG-samarbejdet i både tøj, sko, støvler og 3.- og 4. trøjer. NU får vi det endelig at se på en hjemmebanetrøje. Og det betyder, at vi ser Jumpman-logoet i stedet for Nike's Swoosh.

Jordan x PSG hjemmebanetrøje 2021/22

Trøjen har noget ikonisk over sig. Hele sættet er en unik innovation fra Nike. Trøjen kommer ikke med den klassiske Hechter-stribe i midten. Men frygt ikke, den er stadig en del af trøjen. Den er bare rykket til kraven og på kanten af ærmerne i stedet.

Men vi er ikke færdige med ikonerne - hvis vi kigger på shortsene, så får vi nærmest kuldegysninger. De er designet til at ligne Chicago Bulls' shorts fra 1996. Du har måske set Nike's Jordan-diamant. Hechter-striben kan ses på denne diamant, så PSG får nogle helt ikoniske short til Ligue 1.

Dette hjemmebanesæt er noget for sig. Og næsten intet slår et Jordan x PSG-samarbejde - vi er vilde med det hos Unisport!

Hvis du ikke kan vente på at få fingre i den nye trøje, så er i dag din heldige dag! Du kan købe den lige her hos Unisport!