En helt ny farvevariant til adidas X15.1 - Luis Suarez og Müller er klar til vintersæsonen!

01.12.2015

Skrevet af Mathias

Det er squ ved at være jul! Vi kan godt mærke julestemningen og det kan adidas tilsyneladende også, fordi de har nu præsenteret en ny farvevariant til både deres X15 og X15 Primeknit. Få et tættere kig på den nye støvle til spilleren som elsker at skabe kaos.

Det er ligemeget om du foretrækker adidas X15 fodboldstøvlen med Primeknit overdelen, eller den almindelige, fordi begge er fuldstændig gearet til at sætte forsvaret på bagbenene. Fyldt med teknologier som X-Cage, X-Claw knopsystemet og Tech Fit Collar, har Luis Suarez, Karim Benzema og Diego Costa bestemt redskaberne til at afmontere selv den mest stædige bagkæde.

Jeg er ikke bange for at sige hvad jeg oprigtigt mener om en fodboldstøvle og selvom jeg ikke synes det her er den grimmeste fodboldstøvle nogensinde, så er jeg heller ikke helt på. Jeg kan personligt bedre lide den forrige røde, sorte og hvide model og synes den mintfarvede og lyserøde kombination er lige en tand for meget. Det er jo kun hvad jeg synes, og jeg har da allerede fået modspil af folk på kontoret, som er meget større fans af dem end mig.

Hvis du er hooked på den nye adidas X15.1 farvevariant og kunne se dig selv i dem, så står du med et svært valg nu. Du bliver nemlig nødt til at vælge om du skal have den almindelige eller Primeknit versionen og det kan jeg godt afsløre ikke er et let valg. I bund og grund skal du vurdere om du ønsker den optimale komfort, eller det skarpeste touch på bolden. Det er at simplificere det lidt, og hvis du vil høre mere om forskellighederne, så kan du få et mere dybdegående indblik her.

adidas X15 støvler kan allerede forudbestilles nu. Find dem lige her.

Adidas X15 modellen er rendyrket kvalitet og at du har friheden til at vælge mellem Primeknit og den almindelige er et kæmpe plus i min bog. Er du enig i min vurdering at farvevarianten, eller synes du bedre om dem?