Vi sammenligner den orignale adidas X15 og Ace15 med Primeknit versionen

02.10.2015

Skrevet af Mathias

I starten af denne uge blev vi introduceret til Primeknit X15 og Ace15. Det innovative materiale er et vi har set brugt et par gange før og hver gang bringer det ekseptionel komfort med sig. Betyder det at Primeknit støvlerne bare er uendelig bedre end den almindelige model? Det kan jeg afsløre med det samme ikke er tilfældet. Læs med her og få et bedre indblik i hvad forskellen på Primeknit og den originale støvle er…

Med introduktionen af de nye Primeknit versioner af støvlerne var det yderst vigtigt for adidas, at selvom den nye overdel naturligvis var en kæmpe ændring på dem, så ville det ikke ændrer dens DNA. Selv med den nye Primeknit overdel er Ace15 stadig gearet til komplet kontrol og X15 er så eksplosiv og kaotisk som altid.

Du kan finde den nye X15 og Ace15 støvle lige her.

Det er ligemeget hvordan du ser på det, den bløde og smidige Primeknit overdel fører bare bedre komfort med sig. De sidder tæt på din fod og giver dig et helt vildt personligt fit, som den mere faste normale overdel simpelthen ikke kan håbe på at opnå. Primeknit støvlerne er til spilleren der ønsker komfort over alt andet og som trives når de ved deres støvler ikke holder dem tilbage der.

På den anden side af mønten er der nogle ting som den almindelige overdel bare gør bedre. Den behagelige Primeknit støvle falder ikke fra når det kommer til touch, men den kan ikke matche den originale overdel, som giver et imponerende greb i bolden og mere kontrol. Det kan specielt ses på Ace15 støvlen, hvor ControlWeb teknologien drastisk forbedre ens touch.

Det er ret ligetil i sidste ende. Du skal bestemme dig for hvilke kvaliteter du foretrækker i dine støvler. Adidas har i hvert fald gjort deres del nu og sørget for du har alle muligheder åbne. Så hvad vælger du - komfort eller det ultimative greb på bolden?