adidas præsenterer deres nye Ace16+ TKRZ koncept og nye Court og Cage modeller

27.11.2015

Skrevet af Mathias

Spillet på de mindre baner bliver fortsat mere og mere populært. I byer over hele verden bliver kunstgræs streetbanerne sat op og brugt flittigt. Nu er adidas klar med en helt ny innovation, som er bygget til spilleren der vil dominere og styre streetbanere. Læs mere om den unikke adidas Ace16+ TKRZ, og få et tættere kig på de andre Court og Cage modeller der følger med den.

Det er adidas’ ambition at give alle spillere, lige meget hvilket underlag de foretrækker at spille på, de allerbedste og mest innovative støvler. adidas Ace16+ TKRZ er det seneste eksempel på det, hvor det tyske mærke giver spillere der elsker at ydmyge modstandere på streetbaner et helt unikt par støvler, som er bygget dertil. Ved første øjekast kan de se lidt underlige ud og jeg var da også noget forvirret over dem, indtil jeg hørte mere om konceptet bag dem og alt den research der ligger bag.

Den nye adidas Ace16+ TKRZ støvle er lavet til fodboldspilleren, som vil have high-performance produkter på de mindre baner, der kan matche kvaliteten på adidas’ bedste fodboldstøvler til græs. Adidas fandt ud af, at selvom der var spillere som spillede flere gange om ugen på kunstgræs streetbanerne, så var de tvunget til at spille i dårligere fodboldstøvler, fordi stærkere alternativer simpelthen ikke findes. At lave disse støvler er et meget ambitiøst move af adidas, men et vi støtter, fordi i sidste ende er kvalitet det vigtigste.

Sammen med lanceringen af den nye Ace16+ TKRZ fodboldstøvle, så er adidas også klar med en opgraderet version af Court og Cage koncepterne, som de har taget til nye højder. Begge inkorporerer det berømte adidas Primeknit på overdelen på en ny måde, så de kan tage endnu bedre fordel af den fantastiske komfort materialet giver. Jeg har ikke prøvet dem på endnu, men af hvad jeg kan mærke ved at have holdt dem, så er det et stærkt stykke håndarbejde af adidas på 2016 versionen af X og Ace skoene til street- og indendørsbanerne.

Hvis du vil have hænderne i den nye adidas Ace16+ TKRZ, eller en af de nye Court og Cage modeller, så finder du dem lige her.

Jeg må erklære mig lidt forvirret over de nye støvler, jeg kan virkelig, virkelig, virkelig godt lide TKRZ farvevarianten, men jeg spiller ikke rigtig meget selv på de små kunstgræs streetbaner, så jeg kan personligt ikke bruge dem til noget. På den anden side, så kunne jeg egentlig godt bruge et par af Court eller Cage skoene, men jeg må være ærlig og sige at jeg virkelig ikke kan lide farvevarianterne der. TKRZ støvlen må være som sendt fra himlen for folk der spiller meget streetfodbold og det er fedt at se adidas sætte så meget fokus på andre aspekter af fodbold. Hvad siger du til dem?