Black is back | adidas Superstealth ser ond ud

05.01.2021

Skrevet af Sandra

Endelig er det 2021, og hvilken bedre måde at starte det nye år på end med en ny black pack fra adidas. Og endnu bedre, vi får endelig X Ghosted + i en sort colorway - for første gang nogensinde!

Her hos Unisport, er vi altid spændte på nye støvle lanceringer, der vil komme i løbet af året - og især den allerførste på året. Vi har sagt det så mange gange før, men der er bare noget ved sorte fodboldstøvler. Måske vi bare har en svaghed for den klassiske sorte støvler fra gamle dage. Og det bløde punkt skal nu berøres igen.

Superstealth

adidas lancerer en ny kollektion, kaldet Superstealth. adidas Superstealth lancerer en sort colorway i siloerne X Ghosted og Nemeziz. Begge fodboldstøvler er i overvejende sorte farver. Men for at give dem et twist er der tilføjet blå accenter og specielle såler. Dette gøres for at få dem til at se mere eksklusive ud end en normal tredobbelt sort fodboldstøvle. Vi kan bestemt ikke holde vores begestring nede på et normalt niveau!

Fortsættes nedenfor billederne

X Ghosted i sort - for første gang nogensinde!

Dette er en meget speciel lancering, da det giver dig mulighed for at købe X Ghosted + for første gang i en black-out version. Vi har ventet på dette i nogen tid nu. Men støvlerne er ikke helt sorte, som vi nævnte før billederne. For at spice det lidt op tilføjer adidas nogle blå farver til de tre ikoniske striber på forsiden af støvlerne.

På Nemeziz støvlen tilføjer adidas nogle blå accenter på hele overdelen og giver den nogle skinnende såler, som får din modstander til at stoppe op. Bare for at tage et ekstra kig på dine støvler og beundrer dem, mens du er væk for længst.

Nyt medlem: Predator Freak Superstealth

Superstealth pack har fået tilføjet et nyt medlem - Predator Freak. En støvle, som vi oplevede første gang som en del af Superlative pack. Og nu er den blevet lanceret i en lækker, men utrolig farlig sort version, og tilslutter sig til X Ghosted og Nemeziz i Superstealth pack. Predator Freak Superstealth har de samme teknologier som Predator Freak Superlative. Det betyder blandt andet 225 spikes, der er blevet placeret strategisk bedre end tidligere og har en højere sok, som giver dig endnu bedre komfort. Alt i alt, en fantastisk støvle, der ser sindssygt godt ud!

Støvlerne er allerede tilgængelige og til salg nu - så hvis du er så begejstret som vi er over denne nye black pack, skal du klikke på linket lige nedenunder.

Udforsk adidas Superstealth lige her