Ny adidas pack i sigte | Predator-siloen slår til igen

19.01.2021

Skrevet af Sandra

I dag er en stor dag! Vi får en hel ny Predator til 2021 sammen med spydende colourways til X Ghosted og Nemeziz. Vi introducerer den nye Predator Freak.

adidas fortsætter med at forkæle os, og året er kun lige begyndt. Omkring samme tid sidste år gav adidas os Predator 20+, hvilket gav Predator et helt andet look - et spiky look. Siden da har vi set mange skøre lanceringer og versioner af støvlen - vi har set Predator Dragon, Predator Glory Hunter og senest Predator Eternal Class. Bare for at nævne et par stykker!

Men nu har Superlative pack taget Predator til det næste level - lad os tage et kig på det!

Fortsættes nedenfor

Som nævnt ovenfor, er Predator Freak en del af Superlative-lanceringen. Og vi kan helt sikkert sige, at bare ved udseendet af den - er Predator Freak taget til et andet niveau af et 'spiky look'. Den ligner Predator 20+ meget, men der er tilføjetnogle få upgraderinger til denne version.

Overdelen er stadig dækket af Demonskin-pigge for at give dig de bedste muligheder for at kontrollere bolden og give den et ekstra kick, når du er afslutter og aflevere til dine holdkammerater. Men denne gang er de 225 pigge strategisk bedre placeret til at forbedre fornemmelsen af Predatoren.

Sokken har også fået en opgradering - den højere laceless primeknit sok giver dig større stabilitet og komfort, så du kan præstere dit bedste indtil det sidste fløjt. Udover denne opgradering har adidas også lavet denne støvle til at aktivere 'You +', som giver skabere mulighed for at udføre deres færdigheder, som de ikke vidste de havde, og bringe aldrig før sete færdigheder til banen. Predator Freak er lavet til dem, der er klar til at opsøge muligheden - for dem, der ønsker at skabe og opfinde. Spillere, der er villige til at være ekstraordinære. You +.

Vær en freak og aktiver 'You+' - få den nye Predator Freak lige her!

Men Predator Freak er ikke den eneste støvle i Superlative kollektionen. Lad os tage et kig på resten aften nye kollektion!

Mere nedenfor billederne

Superlative kollektionen inkluderer også nye colourways til X Ghosted og Nemeziz. X Ghosted er overordnet gul med sorte striber og et strejf af kongeblå. Den minder faktisk lidt om Precision to Blur, bare med en kongeblå til at bryde farven. Og nu har den en hvid sål.

På Nemeziz-støvlen er kongeblå den dominerende farve, mens den gule blandes ind over den blå. Kragen er helt sort.

Udover de støvler - indeholder kollektionen også nye Adidas Predator målmandshandsker, som har muteret sig, og benskinner. Og en farveopdatering til X Ghosted målmandshandskerne.

Superlative kollektionen bæres af forskellige spillere over hele verden - Predator Freak bæres af spillere som Paul Pogba, Toni Duggan og David Alaba. X Ghosted bæres af Mohamed Salah og Nemeziz bæres Lionel Messi. Vi kan ikke vente med at se støvlerne i aktion! Kan du?

Du kan også være en del af Superlative-familien, du kan nemlig forudbestille støvlerne hos Unisport nu! Så hvad venter du på?

Udforsk Superlative kollektionen lige her hos Unisport!