Hurtigste levende dyr forvandles til en støvle | X Ghosted PF er landet

16.12.2020

Skrevet af Sandra

Det bliver ikke hurtigere end dette. Adidas X Ghosted fusioneret sammen med det hurtigste dyr på denne planet; vandrefalken. Byd velkommen til en meget limited støvle kaldet X Ghosted PF!

Historien om X Ghosted indtil videre

Tilbage i august blev X Ghosted støvlen lanceret med udtrykket “When fast is too slow!”. Og siden da er adidas' speed støvler blevet anerkendt som nogle af de hurtigste fodboldstøvler i verden. Udover at være meget hurtig, har X Ghosted haft nogle flotte farver, herunder den hvide, næsten gennemsigtige, X Ghosted Inflight og den vilde X Ghosted Precision to Blur. Og senest oplevede vi den ekstrem populære F50 Memory Lane, som var en halv X Ghosted og en halv F50. Ikke en overvældende mængde af colourways, men nu tilføjer adidas en ny til samlingen. Og sikke et syn!

Velkommen til: adidas X Ghosted PF

Adidas lancerer X Ghosted i en fantastisk ny og limited colorway kaldet PF. En colorway, som måske gør X Ghosted endnu hurtigere end det, vi er vant til. PF står for 'Peregrine Falcon' (vandrefalk). Et dyr, der ser grusomt ud og samtidig ekstremt ondt. Men vigtigst af alt er vandrefalken det hurtigste dyr i live med en tophastighed på mere 300 km/t! Yup, 300 km/t!

Lad det lige synke ind, mens du nyder billederne af adidas X Ghosted PF.

Fortsættes nedenfor billederne

Vild overdel

Som du kan se på billederne ovenfor er X Ghosted PF malet med en grafik af vandrefalken over hele støvlen. Så ud over at være ekstrem hurtigt ligesom vandrefalken, ligner X Ghosted nu også en vandrefalk. Hvis din modstander ikke er bange for dig endnu - så vil de sandsynligvis blive det, når du kommer imod dem med disse støvler. Helt seriøst, se bare øjnene på fronten af støvlen!

Skinnende sål

Udover at have en vild overdel, har X Ghosted PF også en utrolig sål. En skinnende sål af sølv og orange. Og selvfølgelig er den også udstyret med karbon, hvilket gør, at lidt af sålen har et skakbræt lignende udseende. Karbon er et vigtigt element på X Ghosted, fordi det er let, og det giver dig de ultimative betingelser for at slå din modstander.

Hurtig som en vandrefalk

Apropos støvlens teknologier, vil X Ghosted PF som enhver anden X Ghosted + støvle have den snøreløse overdel lavet af Mirageskin. En overdel, der giver dig et sublimt touch og en fornemmelse af bolden, samt gode betingelser for at være lige så hurtig som en vandrefalk.

Fortsættes under billederne

Hvornår, hvor og hvem

Adidas X Ghosted PF vil blive båret af kun tre spillere; Lucas Moura fra Tottenham, Achraf Hakimi fra Inter og Michael Cuisance fra Olympique de Marseille. Hvis du selv ønsker at være en del af klubben og vil have fat i et par X Ghosted PF, skal du klikke lige her fra den 19. December kl. 10:00.

Ligesom støvlerne og vandrefalken skal du også være meget hurtig, hvis du vil have et par af disse limited X Ghosted PF, da der kun er en begrænset mængde støvler over hele verden.

Check vores X Ghosted kollektion ud - her vil du også finde X Ghosted PF fra den 19. December kl. 10:00!